Upto Manager on palvelumme sydän.

Se on käyttöliittymäsi infonäyttöjen sekä Upto Go:n sisällönhallintaan sekä väylämme auttaa jos tekninen ongelma yllättää.
Modulaarinen rakenne mahdollistaa käyttäjäkohtaisen kustomoinnin niin, että käyttöliittymä pysyy juuri niin yksinkertaisena kuin sen halutaan olevan.

integraatiot

Upto Managerin tietoturvalliset integraatiot ovat väylä infonäyttöjen sisällön automatisointiin. Voit tuoda samalle infonäytölle taustajärjestelmistä automaatiolla päivittyvää sisältöä ja Upto Manageriin suoraan lisättävää aineistoa.

Teemme jatkuvaa optimointityötä, jotta integraatioiden kasvava määrä ei kuormita verkkoasi tai infonäytön suoritinlaitteistoa kohtuuttomasti ja jotta sisällöt pyörivät sulavasti.

Katso täältä, mistä järjestelmistä voit tuoda automaatiolla sisältöä. Integraatiot liittyvät useimmiten palveluihin, joihin tulee kirjautua sisään. Tämän lisäksi Upto Managerin kautta halutaan usein julkaista esim. web-sivuston uutissyötteitä, jotka pystymme ohjaamaan ja visualisoimaan haluttuun muotoon hyödyntäen standardisoituja RSS-syötteitä tukevalla RSS-moottorillamme.

Osa integraatioista ovat standardisoitu, kuten Microsoftin Power BI, Sharepoint ja Outlook. Osa integraatioista vaatii asiakaskohtaista ohjelmointia, koska käyttötapaukset poikkeavat toisistaan. Toteuttamamme WordPress-rajapinnat ovat esimerkkejä tällaisista.

Automaatiot sisällönjulkaisussa

Automaatio ei kuitenkaan aina tarkoita sitä, että itse sisältö haetaan kolmannen osapuolen järjestelmästä. Sisältöjä voidaan myös ajastaa automaation perusteella. Käytetyin sisällön näkyvyyden määritystyökalu on aika. Sisältöjä voidaan kuitenkin ajastaa esimerkiksi sääennusteen, pörssisähkön hinnan sekä palohälyttimen tai kamerajärjestelmän tuottaman webhook-tiedon perusteella.