Suunnittelemme ja toteutamme LED screenejä avaimet käteen – palveluna. Palvelumme sisältää toimituksen ja asennuksen lisäksi jatkuvan teknisen ylläpidon ja valvonnan.

Puhumme infonäytöistä ja LED screeneistä, mikä voi olla hieman hämmentävää joten alkuun on hyvä avata miksi puhumme erikseen LED screeneistä emmekä vain yleisesti näytöistä.

LED screen ei tule paketissa kokonaisena näyttönä, vaan LED screen koostuu kabiineista. Jokainen kabiini sisältää LED-lamppuja, jotka tuottavat suoraa valoa muodostaen kokonaisen kuvan. Kabiineista muodostetaan yksi saumaton LED-seinä. LED screenien yleisin käyttötapaus on, kun kuvakoko kasvaa niin suureksi, että kuvapintaa ei voida tehdä yhdellä infonäytöllä.

screenien resoluutio

LED screenien kohdalla puhutaan P-arvosta, mikä tarkoittaa jokaisen LED-lampun välistä etäisyyttä millimetreissä mitattuna. Mitä pienempi P-arvo, sen tarkempi resoluutio. Oikea resoluutio löydetään, kun arvioidaan seuraavia muuttujia:

  • Katseluetäisyys
  • Käytössä olevat pikselit vaakasuunnassa
  • Käytössä olevat pikselit pystysuunnassa
  • Käytössä olevien pikseleiden kokonaismäärä
  • Arvio sisältöelementeistä (mainonta vs. juna-aikataulut)

LEDin hyödyt

LED screeneillä voidaan tehdä räätälöidyn kokoisia näyttöpintoja ulko- ja sisätiloihin. LED-teknologia mahdollistaa käytännössä rajattoman suuren näyttöpinnan toteutuksen saumattomasti yhtenä pintana. LEDin vahvuutena on myös erinomaisen värintoiston ja kontrastin tuotto sekä korkea valoteho suorien ledien ansiosta.

sisällönhallinta

LED screenin sisällönhallinta sujuu mainiosti Upto Managerilla. Upto Manageriin luodaan custom-resoluutio ja screenin esikatselu järjestelmästä käsin sujuu kuten normaalin infonäytönkin.