Upto Go on työyhteisöviestintään suunniteltu mobiilisovellus. Upto Go:n sisältöä hallitaan Upto Managerilla, mikä mahdollistaa viestinnän julkaisun yhdellä kertaa mobiililaitteille, työasemille sekä infonäytöille.

Upto Go:n suurin käyttäjäkunta on organisaatioissa, joissa koko henkilökunnan tavoittaminen on haasteellista. Tällaisia ovat mm. tuotantoa tekevät yritykset sekä kenttä- ja asennustyötä tekevät organisaatiot. Upto Go mahdollistaa tiedottamisen lisäksi kyselyiden tekemisen, aloitelaatikon, ilmoitustaulun, henkilöhaun sekä erilaiset syötteet kolmansien osapuolten palveluista. Upto Go on tehokas viestintäkanava yksinään tai yhdistettynä infonäyttöjen kanssa samaan viestinnän ekosysteemiin.

helppo ottaa käyttöön

Upto Go:n käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, oli kyseessä suuri tai pieni organisaatio. Teknisesti Upto Go – ympäristö saadaan käyttökuntoon muutamassa päivässä. Kuitenkin suunnitelmallinen käyttöönotto ideointeineen asettaa aikataulun usein 1-2 kuukauteen. Suurten, yli 500 hengen organisaatioiden kohdalla suosittelemme noin kolmen kuukauden aikaikkunan budjetointia.

Käyttöönoton ensimmäinen vaihe on sisällöllinen määrittely. Määrittelyn jälkeen konfiguroimme ympäristön halutuksi ja näyttämään brändin mukaiselta. Organisaation käyttäjät tuodaan CSV:nä tai integraatiolla Azure AD:n kautta. Tämän jälkeen käyttäjät lataavat sovelluksen, asettavat salasanan sekä tarvittaessa sallivat push-viestit, joiden lähettämisen palvelumme mahdollistaa.

helppo käyttää

Upto Go – käyttäjälle palvelu on pyritty tekemään sellaiseksi, että se ei vaadi teknistä käyttökoulutusta. Käyttöönottovaiheessa määritetään käyttäjäryhmät, joiden avulla sisältöä voidaan kohdentaa esimerkiksi tietyn toimipisteen tai osaston työntekijöille. Upto Go – näkymä on siis valmiiksi käyttäjälle konfiguroitu ilman käyttäjäkohtaisia määrityksiä.

Upto Go:n kyselytyökalu sekä aloitelaatikko ovat käyttäjäystävällisiä ja pääkäyttäjät pääsevät määrittämään niiden yhteydessä näkyvät ohjeistukset, jolloin käyttö on helppoa. Tiedotteista generoituu automaattisesti lukukuittaukset ilman erillistä kuittausta.

Miksi upto go?

Viestintäsovelluksia on lukematon määrä tarjolla, joten alla muutama nosto Upto Go:n ylivoimatekijöistä.

Helppokäyttöisyys – Silloin kun halutaan korkean käyttöasteen viestintäkanava ympäristöön, jossa tieto tulee löytyä helposti ja nopeasti, Upto Go on mainio vaihtoehto

Tietoturva – Tieto kulkee salatusti Suomessa

Monikanavaviestintää yhdellä alustalla – sinun ei tarvitse pohtia, hankitko infonäyttöjärjestelmän vai mobiiliviestintäalustan, vaan voit hankkia yhden järjestelmän molempiin käyttötarkoituksiin