Upto Managerilla hallitaan infonäyttöjä sekä niiden sisältöjä. Infonäyttöjen koot ovat standardeja ja niitä löytyy 10″-110″ väliltä. Suurimmat erot muodostuvat muun muassa kotelon fyysisistä mitoista, valotehosta sekä siitä, sisältääkö infonäyttö sisäisen mediasoittimen (SOC).

Samsung ja lg – rajapinta

Olemme luoneet rajapinnan alan suurimpien valmistajien infonäyttöihin. Upto Manager toimii siis LG- ja Samsung-infonäytöissä ilman ulkoista mediasoitinta. Ensimmäiset SOC-toteutukset olemme tehneet vuonna 2016, joten rajapinta on hioutunut vuosien saatossa todella toimintavarmaksi toteutustavaksi.

SOC-ratkaisuissa on paljon hyviä puolia. Kun toteutuksesta jää pois HDMI-johto, virtajohto sekä mediasoitin, on toteutus ihanan yksinkertainen toimituksen, asennuksen ja ylläpidon näkökulmasta.

SOC-näytöt ovat mainioita lähes kaikissa infonäyttötoteutuksissa, mutta poikkeuksiakin löytyy. Käytämme ulkoisia mediasoittimia mm. interaktiivisissa karttasovelluksissa sekä tapauksissa, joissa automaatiolla haetaan tiheästi päivittyvää ja laitteistoa kuormittavaa sisältöä.

korkean valotehon näytöt

Infonäyttöjen valoteho on hieman televisioita kirkkaampi. Infonäytöistä on tehty myös korkean valotehon malleja, joissa valoteho on moninkertainen normaaleihin infonäyttöihin verrattuna. Korkean valotehon mallit soveltuvat erityisesti ulkoikkunoiden taakse tai muihin kohteisiin, joissa näyttö altistuu suurelle määrälle ulkoista valoa.

Tekninen ylläpito

Tarjoamme toteutuksiimme kattavan teknisen ylläpitopalvelun. Tekninen ylläpitopalvelu sisältää valvontapalvelun, teknisen tuen, käyttäjätuen sekä näyttöjen huoltopalvelun. Etädiagnostiikkapalvelumme avulla pystymme selvittämään suurimman osan ongelmista etäisesti tai määrittämään, jos kyse on fyysisestä viasta.