tavoita koko henkilöstö

”Miten tavoittaa koko henkilökunta yhdellä viestintäkanavalla?” oli kysymys, johon vastasimme kehittämällä Upto työyhteisöviestinnän alustan.

Upto -viestintäalustan avulla tavoitat yhteisön jäsenet kaikissa kanavissa: infonäytöillä, työasemilla ja mobiililaitteilla.

Palvelun käyttöönoton läpimenoaika on miellyttävän lyhyt ja yli kymmennen vuoden kokemuksemme avulla saatamme palvelun käyttökuntoon, autamme tekemään visusta brilliantin, sekä vaalimme sen teknistä toimivuutta arjessa.

Upto manager

Upto Manager on sisällönhallintaportaali, jolla hallitaan infonäyttöjen, Upto Go – mobiilisovelluksen sekä selainversion sisältöjä.

Upto Managerissa voit luoda ja kohdentaa viestisi halutuille työntekijäryhmille tai infonäytöille sekä hallita mobiilikäyttäjiä tai integroida käyttäjähallinnan Azure AD:hen.

infonäytöt

Infonäyttöjen avulla voit toteuttaa sisäistä viestintää visuaalisesti ja helposti.

Integraatiot, virtuaalinen näytönjako sekä modulaarinen hallinta mahdollistavat eri osastojen viestinnän infonäytöillä.

Infonäyttöjen sisältökokonaisuus on usein yhdistelmä manuaalista tiedottamista, automaatiota, raakaa faktaa sekä kevyempää sisältöä.

upto go

Upto Go on työntekijöiden käyttämä mobiilisovellus iOS ja Android – laitteille, johon voidaan dynaamisten tiedotteiden lisäksi tuoda dokumentteja, luoda kyselyjä tai ohjata haluttuja syötteitä automaatiolla. Upto Go määritetään yrityksenne ilmeen mukaiseksi ja käyttöönotto onnistuu lyhyen käyttöohjeen avulla. Upto Go ilmoittaa uusista viesteistä ja vanhat viestit poistuvat automaatiolla, jos näin halutaan.