Ideapankki

instagram reels infonäytöille

Useat organisaatiot hyödyntävät Instagram Reels – videoita. Reelsien suositusresoluutio on 1080*1920 ja se onkin optimoitu tarinoihin jaettavaksi. Kyseessä on siis pystymallinen video ja resoluutio on myös optimaalinen pystymallisille infonäytöille.

Reels – videot voidaan lisätä infonäyttöjärjestelmään omalta laitteelta ja ajastaa ne halutusti, mutta reelsien hyödyntämiseen infonäytöillä on myös automatisoitu vaihtoehto.

Digital signage & instagram automaatiolla käsi kädessä

Upto Managerin Instagram-rajapinnan avulla Instagram Reels -videot päivittyvät automaattisesti näyttöpinnoille. Tällöin Digital Signage kulkee käsi kädessä some-viestintäsi kanssa.

Sinun tarvitsee vain julkaista video Instagramiin ja Upto Manager hoitaa loput. Upto Managerissa voidaan määrittää kuin monta uusinta julkaisua esitetään, joten järjestelmä siivoaa vanhat videot automaattisesti pois.

Reelsien resoluutio on optimaalinen pystynäytöille, mutta virtuaalisella aluejaolla pystymallinen alue voidaan luoda vaakamallisille infonäytöille ja ohjata reelsit ainoastaan kyseiselle alueelle.

© 2024 Upto Oy