Ideapankki

Työvuorolistojen digitalisointi


Työvuorolistojen hallinta saattaa olla yrityksessä aikaa vievä ja tehottomuutta aiheuttava osa-alue. Osa yrityksistä hyödyntää työvuorolistojen suunnitteluun tarkoitettuja ohjelmistoja, joiden tuottama analytiikka voi auttaa optimoimaan työvuorojen suunnittelua ja parantamaan henkilöstön käyttöä. Useat yritykset ovat kuitenkin pitäneet työvuorolistojen hallinnan yksinkertaisena. Tähän syynä voi olla esimerkiksi hallintaan käytettävissä olevat aikaresurssit tai listojen jatkuvat päivitystarpeet.

Useissa organisaatioissa työvuorolistat julkaistaan paperimuodossa. Paperin hyötynä voi olla uskottavuus, mutta heikkoutena päivitettävyys varsinkin jos listoja on useampia.

Työvuorolistojen digitalisointi mahdollistaa keskitetyn hallinnan, mutta se voidaan toteuttaa myös siten, että siihen käytettävä työaika vähenee.

Paperisten työvuorolistojen digitalisointi voidaan tehdä todella suoraviivaisella tavalla hyödyntämällä paperitiedotteissa käytettyjä työkaluohjelmistoja tai tarjoamaamme Upto Managerin dynaamista hallintatyökalua. Käytännössä paperi korvataan infonäytöillä ja/tai mobiilisovelluksella.

Työvuorolistat voidaan tehdä etukäteen, keskitetysti ja ajastaa näkymään oikean vuoron alkaessa. Tämä mahdollistaa työvuorojen julkaisuun käytettävän ajan merkittävän vähenemisen.

.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ

Mistä kiinnostuit?
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

© 2024 Upto Oy